2024-08-14 189 浏览
一黎到已经被佢装修格调吸引🤩🤩 店铺内外都系打卡点,充满文青气息,环境舒服,坐足一日都冇问题!甜酸酱烤焗16小时慢煮美国猪肋骨配炸薯条套餐 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️猪肋骨份量唔细,经过慢煮之后再烤焗,令到猪肋骨表皮香脆,内里肉质鲜嫩肉滑,轻轻一切已经能够分开,甜甜酸酸既,十分惹味开胃!而炸薯条脆卜卜,一口接一口,简直一流🤤香煎帆立贝日式咖喱意大利饭⭐️⭐️⭐️⭐️意大利饭粒粒分明,食落去带有少少日式咖喱既味道,慢慢地系口腔散发出黎,唔系话好浓烈,要细味品尝先感觉出咖哩味。帆立贝鲜味香甜,好大粒,唔惹少!自家制焦糖饼咖啡⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡本身香醇浓郁,带有一丝丝奶香。一上台已经食左一粒焦糖饼,香脆焦香,差d就想就咁食晒佢😁当焦糖饼溶落咖啡内,反而令咖啡奶香味更上一层次,伴随住点点焦糖香气味。Ocean Paradise ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️清新怡人,甜甜的,同咖啡香醇既口味有别样既体会。如其名ocean paradise,呈天蓝色,感觉好似置身系大海中一般,视觉上享受,打卡一流🤩是日餐汤系南瓜汤,香滑creamy浓稠,带有淡淡既南瓜香气。打卡聊天一流!

香煎帆立贝日式咖喱意大利饭⭐️⭐️⭐️⭐️

自家制焦糖饼咖啡⭐️⭐️⭐️⭐️