餐厅: Flint
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: Flint
资讯:

2022-11-25 4060 浏览
睇完阿妈有咗第二个超想嚟食个斧头扒一去到已经有啲失望间餐厅个layout好奇怪一入门口系bar 最入面用嚟做executive lounge中间先系餐厅 坐低后会见到啲不停行嚟行去攞嘢饮超级disturbing 唔明白点解唔将executive lounge同餐厅掉转餐厅冇散嗌嘅Menu 只有套餐个面包好脆好好食头盘叫咗带子、鹅肝同Caesar salad 🥗 带子鲜甜好味鹅肝都好正Caesar 就正常啦 不过卖相唔得一心嚟都系想试斧头扒个斧头扒属于二人份量一嚟到吓咗一跳四个人都够食系好好食既 不过饱到不得了三个女人原本叫一个斧头扒就够我哋以为每人最少要叫一个餐所以叫咗一个斧头扒再加咗个意粉个意粉好味既 但真系饱啰首先个侍应提都唔提一声仲话平时两个男士都食唔晒我地后来问佢其实系咪唔一定每人叫一个餐佢话唔使 问佢做咩唔提我哋佢话以为我哋想试多啲野🙄拣甜品嘅时候 佢推介pear-misu真系唔得👎🏻 仲叫我哋拣两份呢个最后有一份掂都冇掂过呢一个crème brûlée 份量都大原来有bread pudding喺底但系唔滑唔好食甜品系败笔最后当然食唔晒 斧头扒包走最少三份一
睇完阿妈有咗第二个超想嚟食个斧头扒
超级disturbing
唔明白点解唔将executive lounge同餐厅掉转
餐厅冇散嗌嘅Menu 只有套餐

个面包好脆好好食
头盘叫咗带子、鹅肝同Caesar salad 🥗

带子鲜甜好味

鹅肝都好正