2024-12-19 93 浏览
今日好早就去了寿司郎到食寿司所以唔使排队就可以直接入去食😁一入去就睇下佢今期的一些期间限定的寿司同拉面小食就叫左一个和牛鹅肝寿司黎试下一食就发觉竟然会咁好食 想像唔到 同寿司系咁夹😱之后就叫左炙烧芝士玉子 芝士味好浓蛋味好香好甜 😋听讲 牛排寿司同虎虾天妇罗寿司都好好食 就一于叫埋 点知又真系好好食 虎虾天妇罗炸得好脆 唔算好油 唔会只食到炸粉奖足料 虾肉弹牙爽口 口感一流😍 牛排寿司都唔会太干身又d肉汁👍🏻之后就叫左必食的拖罗 中拖罗 同大拖罗 中腹就正常发挥系好食的 大腹就入口即溶比中腹好食得更多😍食到咁上下就想食返D热野比我睇到有监修真鲷鱼拉面就决定就试去 都系今期的一些期间限定款 😁开头就先试左拉面的汤底 饮落清甜中带有淡淡的柚子味 唔错😋拉面 面质都系爽口弹牙 好食👍🏻真鲷鱼就鱼肉都鲜甜 口感都唔错👍🏻 食完休息左一陈 就叫左个甜品蜜瓜味雪葩今次就唔似咳药水味 完全就蜜瓜味好似食左一件蜜瓜入口一样咁清甜整体味道方面都系好好味的😋😋这个价钱食到这个水准系超值的服务态度系唔错架 都好有礼貌架👍🏻
今日好早就去了寿司郎到食寿司
所以唔使排队就可以直接入去食😁