2023-12-19
☆ 𝙋𝙃𝙄 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 & 𝙋𝙖𝙣𝙘𝙖𝙠𝙚九龙湾宏照道38号企业广场5期MegaBox 5楼3-4及9号铺✦ 圣诞老人拯救雪地里的小熊梳乎厘好得意呀!同个名都好贴切,d熊仔又真系好似困左系雪地咁好搅笑XD 疏乎厘Pancakes就水准发挥,一样蛋香味浓,空气感十足,好食又好睇,所以我都忍唔到影左好多相(〃ω〃)✦ 圣诞龙虾扁意粉扁意粉好挂汁,而且软硬适中,龙虾肉份量都多,好食好满足!✦ 深海中的龙虾潜艇面头好多龙虾肉,入面有牛油果蓉,面包又松软,加埋一齐食口感唔错,同埋都几饱肚tim。✦ 小熊的朱古力泡泡浴好可爱,同Pancakes d熊仔一样,朱古力饮落好浓,但唔会话好甜,几好饮。✦ Godiva朱古力酒咖啡酒味唔会好浓,饮落就好似Mocha咁,我几钟意㖞。踏入11月中好多地方都准备好圣诞布置,知道PHI系Megabox嘅新分店好有圣诞feel,而且又有新menu,所以就黎试下(๑˃̵ᴗ˂̵)环境好舒服呀,有好多大大小小熊啤啤好得意,又有得打卡野食又好味,服务仲一样keep住好,正呀!
☆ 𝙋𝙃𝙄 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 & 𝙋𝙖𝙣𝙘𝙖𝙠𝙚
✦ 圣诞老人拯救雪地里的小熊梳乎厘
✦ 圣诞龙虾扁意粉
扁意粉好挂汁,而且软硬适中,龙虾肉份量都多,好食好满足!
✦ 深海中的龙虾潜艇
✦ 小熊的朱古力泡泡浴
✦ Godiva朱古力酒咖啡
酒味唔会好浓,饮落就好似Mocha咁,我几钟意㖞。