2024-11-30
黄埔愈来愈多面包店,其中要向大家推介一间嚟自新加坡嘅店,叫Baker Talent~ 面包店除咗卖一般面包,亦专卖富有新加坡特色口味嘅面包~ 例如D24榴梿菠萝包、咖椰菠萝包、斑斓瑞士卷等,唔系随便一间面包舖可以买到~我咁爱榴梿,咁梗系食D24榴梿菠萝包啦~ 早餐加多支面包店自家制港式牛奶咖啡,简直系Perfect~ 顺手买埋黑糖麻糬波波嚟做下午茶❣️D24榴梿菠萝包撕开面包,就见到里面充满新鲜嘅D24榴梿蓉,而榴梿嘅香味亦即刻涌出嚟,香到不得了~ 绝对系榴梿控嘅早餐不二之选! 自家制港式牛奶咖啡 食一啖面包,饮一啖咖啡,系早餐嘅完美配搭~ 咖啡冰冻香滑,奶味浓郁😋黑糖麻糬波波未等到下午茶,都先食一个麻糬波波,烟烟韧韧,中间系黑糖整成嘅麻糬,有麻糬嘅软糯而充满黑糖嘅香甜,几时食都系一个美味嘅甜品~
D24榴梿菠萝包
自家制港式牛奶咖啡