2018-10-28
有新地方可以食个日常 lunch,当然要去试下啦。同层有间中式茶楼,仲有未开张嘅大快活同 KFC。呢间门口有人等架,要攞飞。装修系新嘅,舖面光猛,窗边仲睇到街境。我地举手要落单,见到4枱都有人举手。舖面得两个人。落单之后出番张张嘅。喺枱下面柜桶有餐具,都几方便同干净。餐饮要咗咸柠檬七喜同热香滑奶茶。整罐七喜上,好开心。见个餐牌咁多猪润嘢,应该食猪润出名,试一试啦。果然系好味,谂之外份量又多。汤同配料都好够味。可免费转藜麦饭,不过偏干同硬,一定要加汤一阵先好食。黄酒姜丝煮鸡汤好够味,料都好多!鸡真系有肉食嘅。白饭都有少少栗米粒。紫菜四真清汤都好大碗。姜丝猪润牛肉乌冬,嚟到有碗米线,唔见有乌冬。即时同上菜嘅职员讲,佢完成无意思想攞返入去厨房。算,咁多人都唔知入返去等到几时,照食。原来d乌冬喺碗底,俾多咗碗米线就真。加9蚊要嘅唐扬鸡粒好似俾人食咗一半咁... ...跟餐嘅唐扬炸鸡加薯条,再放埋𠮶9蚊炸鸡落去,啱啱好变成一碟~ 25蚊4条炸春卷,唔脆,唔会再点。总结嚟讲招牌汤饭汤面𠮶d系好d嘅,其他食物水准好一般。服务方面有待改善。不过喺附近无咩新嘢一般可以开饭嘅地方,自然多人试又多人食。嚟呢
装修系新嘅,舖面光猛,窗边仲睇到街境。
喺枱下面柜桶有餐具,都几方便同干净。
餐饮要咗咸柠檬七喜同热香滑奶茶。整罐七喜上,好开心。
紫菜四真清汤都好大碗。
加9蚊要嘅唐扬鸡粒好似俾人食咗一半咁... ...
25蚊4条炸春卷,唔脆,唔会再点。
总结嚟讲招牌汤饭汤面𠮶d系好d嘅,其他食物水准好一般。服务方面有待改善。不过喺附近无咩新嘢一般可以开饭嘅地方,自然多人试又多人食。嚟呢到食要有心理准备咩会唔ok。