2017-05-16 184 浏览
新开一段时间服务唔错,refill算快,环境够阔够大,冷气大咗啲,不过用pad落单就……估唔到部pad有问题,不停自己 restart, 最后要揾职员落单!雪糕,乳酪嘅配料较少,希望将来增加多啲啦~同埋乳酪机好快冇晒,仲系黄金时间㖞!li点有啲唔开心。去牛一前睇咗食评,见足90cm就算未够3岁都要收钱,唔知系咪比人投诉过定一早有张memo呢?不过张memo唔太显眼!屯门冇日式葛丝,但li间有,正呀~感觉上li间啲自助食材较少款,可能仲系新啦~其他分店会15分钟前通知客人last order,比啲客可以有预备,但li间就够钟即cut即熄炉, 要枱客出去埋单,li方面真系要改善。