呢间新开张既茶餐厅对佢印象最深刻既只系佢个名真系好长好长😂但睇真啲佢openrice既menu又好岩我食㖞🔍佢全部products都好有创意而且仲用最上等既食材😍怪唔得店员同我地讲由朝做到晚啦😆。呢啲好嘢紧系唔少得妈咪份👩🏻所以今日就带埋妈咪去试下呢啲新派茶餐厅🍴当日真系好多人,even下午茶时间都仲人山人海,我地都系门口等左阵,无论系外卖定堂食都一样💃🏻。本身想试佢地既刈包,但原来系12点几已经卖哂,如果想食既朋友仔真系要早啲过去帮衬呀😭。🐒蜜桃鲜茄焗猪扒饭💰$76👉🏻珍珠奶茶🐒虾头油炒饭💰$83👉🏻珍珠奶茶首先嗌左两款系店舖top sell list既其中两款,而呢两款都系可以配浩茶🧋岩哂呢啲天气,饮品钱都悭埋果然系镇店之宝,无论系份量定质素都好对得住价钱🤩特别系佢既炒饭,除咗虾头油既香气,当中配料都好多,特别系蚝仔同虾仁都好大只🍤。🐒沙嗲牛肉蛋炒肠粉💰$58🐒蚝油樱花虾生菜💰$33🐒葡萄柚绿茶💰$28而个炒肠粉就系同黎取代刈包既option🌮系呢个moment都有少少庆幸无刈包,但一秒后又想试埋刈包🥯。另外值得一提系浩茶真系唔错🥤上网见到佢地元朗都有分店😍下次收工都可以去买番杯t

🐒蜜桃鲜茄焗猪扒饭💰$76
👉🏻珍珠奶茶

🐒虾头油炒饭💰$83
👉🏻珍珠奶茶

🐒沙嗲牛肉蛋炒肠粉💰$58
🐒蚝油樱花虾生菜💰$33

🐒葡萄柚绿茶💰$28

另外值得一提系浩茶真系唔错🥤上网见到佢地元朗都有分店😍下次收工都可以去买番杯try try