2021-07-06
🇮🇳Tagline Restaurant and Bar @taglinehk overall系一个好positive既dining experience~ 呢间餐厅既服务亦都好好 职员会细心介绍唔同既菜式 而环境都好干净 算系比较新式既印度餐厅👍🏻🥘Butter Chicken ($128)(其实我一直都唔知道传统既butter chicken点样先算好食😂) 不过呢个应该系我最喜欢之一!首先个酱好creamy 带有少少甜(?) 同naan一齐食真系一流 😋食得太多的确会食🐔Shish Touk ($108)呢个系两大串鸡肉 虽然系鸡胸肉 不过好出奇地嫩滑 又锁住肉汁🥰味道惹味又唔会盖过鸡本身既鲜甜☺️P.S.女生唔好睇少佢既份量啊 !真系可以当一个main course既肉量😂🌮Truffle Naan ($38)第一次食松露味naan🥰一开始以为个味会唔够突出 被curry/ butter chicken sauce overpower🙈点知又无咁既事😉truffle味好香 比naan相当complementary既aroma and buttery flavor! 极极极极力推介
🥘Butter Chicken ($128)
🐔Shish Touk ($108)
🌮Truffle Naan ($38)
第一次食松露味naan🥰一开始以为个味会唔够突出 被curry/ butter chicken sauce overpower🙈点知又无咁既事😉truffle味好香 比naan相当complementary既aroma and buttery flavor! 极极极极力推介😚
评分:
😋味道: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻