2024-07-14
行新港城揾下野食,趁有时间朋友话打边炉,顺便一路食一路倾计,台湾菜都系我地既喜好即刻拣左$289澳洲200日纯壳饲牛吃到饱套餐90分钟套餐包左一杯台式茶饮,仲有好多款台式食物任食,我地选左QQ骨胶原同熏鲣鱼汤底,两款汤底味道肉味都好突出好香浓,仲有啲配料大量蔬菜,丸类或面类都可以出去自己任夹任食,同时都有好多台式小食或主食任落单食左咁多款,款款都唔错好好食,纯壳饲牛同梅花肉都好新鲜,肉质口感非常滑易入口,猪肉最佳碌16-18秒口感最好草饲羊肉都好鲜嫩其中好推荐手工香菇猪肉玉米水饺,啖啖肉加粒粒粟米好正冰酿梅汁蕃茄酸酸甜甜一连食左4粒仲好想食,手工面条条做得好好,必点,台南狮子球好香口,蒜味小香肠都不能错过,蒜味香浓甜品可选黑糖炸麻糬,口感又脆又甜,十分喜欢既口感,最好食既甜品之一我地点左两杯茶饮,牛乳冬瓜茶同香水爆柠,可选少糖或少冰,台式茶饮真系无得输位置系新港城中心,行完商场或者食完行商场消化下都好适合餐厅好干净好舒服,店员做野效率好高好快,点既食物又快送到又齐全,无漏单无催单,下次要打边炉都会再黎
即刻拣左$289澳洲200日纯壳饲牛吃到饱套餐90分钟
草饲羊肉都好鲜嫩
其中好推荐手工香菇猪肉玉米水饺,啖啖肉加粒粒粟米好正
位置系新港城中心,行完商场或者食完行商场消化下都好适合