2021-12-19 1867 浏览
#gianna面包 #gianna深水埗 #gianna唐饼.有留意前几个post应该会知我好钟意食传统唐饼🤤其实准确黎讲我系钟意食carbs🤪面包!意粉!乌冬!饺子!全部高碳食物都好钟意😛今次推荐呢间系一间好多旧式面包嘅新式饼舖😆(后面有影低晒有咩款式~新式蛋糕糯米糍同埋旧式唐饼都有齐啊😆😆😆😆)仲要好抵食🤪今次就试左两款.1️⃣面包蛋糕($7)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)除左细细个买过几次,就无系香港见过佢😭可能工序真系太复杂啦!今次见到即刻买左件!外面系好似菠萝包咁脆脆地,入面就系蛋糕口感🤤好松软,未试过要买翻件试下!买少见少😭😭😭😭.2️⃣香芒麻糬包($7)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)好特别嘅新式面包,比佢个名吸引左😂外面有少少咸,应该系落左芝士,入面系超级期待嘅麻糬😆烟烟韧韧嘅口感真系加晒分!!!!!!仲要系最爱嘅芒果味,外咸内甜mix埋一齐真系好冲击,但又唔会令人反感🤤推荐买黎玩下🤪🤪🎡麦芝连饼店地址:深水埗荔枝角道346号地下#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hk
1️⃣面包蛋糕($7)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
2️⃣香芒麻糬包($7)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)

🎡麦芝连饼店
地址:深水埗荔枝角道346号地下

#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #foodie #hongkongfood #chinesefood #localfood #香港美食 #深水埗美食 #吃货  #相机食先 #人气 #唐饼 #芝麻糯米糍 #花生糯米糍 #香港花生糯米糍 #糯米糍香港 #香港糯米糍 #面包 #香港面包 #深水埗面包 #面包蛋糕
外卖自取