2024-07-25 108 浏览
观塘骆驼漆大厦一向都有好多野食,而呢间Day One Cafe系我一位生酮饮食既朋友介绍的, 佢系一间提供低碳水化合物餐单嘅健康概念餐厅,而且性价比高。Cafe提供普通Daily special同Healthy day健康餐单。今日一于外卖回家与家人分享!~传统卡邦尼扁意粉 传统卡邦尼扁意粉,质感不错,酱汁好香浓又好creamy! 每条扁意粉都挂满汁,而且烟肉粒是厚切,好好味!~蒜香橄榄油鸭胸翠玉瓜面以橄榄油同蒜香、辣椒调味的鸭胸搭配著翠玉瓜面。鸭胸肉嫩滑多汁,融合著橄榄油的香气,与瓜面的清爽口感形成出色的对比,带来一道口感丰富的美食体验!~鲜虾黑松露炒椰菜花饭黑松露味好香,虾亦都好大只及弹牙,椰菜花切得好细好细,用椰菜花饭取代意大利饭,减少碳水化合物既吸收,几用心。低碳概念岩晒减紧肥或者生酮饮食既朋友,餐厅以黑白色为主,坐得好舒服,店员服务都好好,下次同朋友一齐再嚟堂食先!

~传统卡邦尼扁意粉

~蒜香橄榄油鸭胸翠玉瓜面

~鲜虾黑松露炒椰菜花饭

低碳概念岩晒减紧肥或者生酮饮食既朋友,