2024-08-14
行过太和见到有间新嘢就入去试吓啰! 心谂而家啲咁嘅环境重有勇者开新铺,点都要支持下小店喇!入到去,心谂令嘢喇! 成间嘢得我一丁友,谂住转身射个3分波走人! 点知喺厨房行左个唔知系老板定系咩嘅靓仔出嚟! 鬼咁好招呼我依个麻甩佬,为面仔唯有顶硬上喇!叫左个泰式打抛饭,同串烧,做型都唔算求其嘅! 肉碎炒得好香,打抛叶比金不换清淡,唔会太抢味,加埋只㶶边蛋,简直系绝配呀!串烧味道正常有香料味,份量同居酒屋比算系大,靓仔话串烧系佢地自家制,唔系嗌现货! 有成意呀!见佢地有生啤,咪谂住食下串烧饮下啤啤酒啰! 点知阿靓仔话佢哋新开,试业中,酒牌未ready㖞! 咁唯有等下次叫埋啲朋友仔先一齐啤一啤啰!叫埋杯泰奶茶,埋单200蚊找几蚊,冇加一,冇隐形收费,咁又过咗一个愉快嘅晚上咯!😬