本身超级超级超级钟意食鱼生嘅我,𠮶日同朋友一齐食饭唔想等位就去咗呢间冇乜人嘅立食鱼生饭店。其实平日佢系有座位嘅,但一到左星期六日就会攞走晒啲椅讲返个饭,鱼生劲大粒,新鲜肥美,已经一早帮你捞左酱油,净系加Wasabi就得。个饭有吞拿鱼三文鱼同带子仲有三文鱼子!绝对系我食过数一数二最好食嘅鱼生饭,一啲都冇夸张!!!虽然佢唔系用poke bowl 既sauce 去mix,但系佢都系预先帮你捞好,鱼生有cut到一粒粒,所以我都将佢归类为poke bowl.出边无论系日本嘅鱼生饭定系poke bowl 都系劲贵或者劲少鱼生,但系呢一个鱼生饭你系可以每一啖都会食到鱼生。个师傅仲要系日本人,$100松啲呢个价钱真系超值!所有嘢都系满分