2018-10-20
放假有时候都要就下男友,去接佢然后去附近食野🤣🤪今日中午就去元朗揾佢然后行下行下就黎左呢间Urban United.见装修几有型、佢又话想食burger, 就一心入去试。由于舖路唔算好大间,中午去到full 哂,还好流量高等左一阵就有位坐。😙除左有burger食仲有意粉breakfast𠮶啲,又可以自由加小食或饮品,都几弹性我拣既fish & chips大到吓死人!完全长过我手臂!鱼柳新鲜炸出,好香口,鱼🐟肉好滑🤤薯条🍟系似直接由薯仔🥔切出,连皮炸好新鲜😋如果可以跟埋旧柠檬🍋jit啲汁落鱼柳度就会更鲜啦!男友个纽约双层八安士牛堡都好食,个牛牛🐮汉堡扒好tender好juicy! 😍而且配料好足,芝士🧀好香蕃茄🍅都新鲜,虽然成个汉堡唔系话好大,但都够食😂另外加12蚊加个鸡翼试下,原来系炸鸡翼,好香口!👍🏼连埋饮品都系食左270,食到好似美式餐厅既新鲜burger,都几抵吖😋
另外加12蚊加个鸡翼试下,原来系炸鸡翼,好香口!👍🏼