2025-01-22 77 浏览
这家餐厅以其舒适环境和优质服务而闻名,店员都好友善,体感非常之正。其中最吸引人的地方是他们使用的所有食材都非常新鲜。等待打边炉之前,有时令炖汤赠送,汤味非常之香甜浓郁,令人一饮再饮。喺社交媒体度like and share仲会有刺身拼盘赠送,食材非常之新鲜,尤其是个带子非常鲜甜,摆盘都好靓今次我哋嗌咗个花胶鸡煲,满溢著香气的花胶鸡煲,温暖的花胶融入了鸡肉的鲜甜,带来浓厚的味道和满足感。食完鸡煲之后就到打边炉放题,咁就系有超多嘢食可以选择拣之前佢哋会赠送个超级海鲜盒,各种贵价活海鲜,龙虾带子鲍鱼膏蟹应有尽有,而且每样都非常之新鲜,有丰富嘅海洋风味,肉质鲜甜,每一口都带来满足感。汤底最多可以拣三个,今次就拣咗牛骨药膳同埋椰子鸡三个汤底都各有特色非常之香,因为他们提供的海鲜都非常新鲜,所以建议拣啲清啲嘅汤底先可以食出海鲜嘅鲜味安格斯牛肉嘅纹路就非常之靓,食落都非常之嫩滑嗌咗嘅食材佢会以九宫格嘅形式嚟呈上,睇落非常之整齐舒服,而且食咗咁多样完全冇踩过咩雷点,全部都超新鲜超好食。食到最后仲有水果提供,可以话系完美嘅一餐。

食完鸡煲之后就到打边炉放题,咁就系有超多嘢食可以选择

安格斯牛肉嘅纹路就非常之靓,食落都非常之嫩滑

食到最后仲有水果提供,可以话系完美嘅一餐。