2023-02-22
ʚ 上海小聚 (北角) ɞ上海小聚都食過好多次啦,今次特登介紹比大家👍🏻餐廳乾淨闊落,侍應姊姊態度好好👍。ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ❀ 煎韭菜鮮肉餃子 -$62餃子見到員工即場包緊,非常新鮮👍🏻餃子煎得金黃焦香,望落好有食慾🤤入口表面酥脆,內裏鮮嫩多汁,肉同韭菜比例啱啱好👍🏻❀ 雲吞抄手套餐 -$60套餐包括芝麻小湯圓同木耳雲吞有幾款醬汁可以選擇:四川香辣紅油、韓式泡菜酸辣、日式和風芥末汁。我地揀左四川香辣味,❗️好辣!雲吞皮薄餡多,大大隻啖啖肉好過癮!少d辣就完美🤣鍾意食辣可以試下❀ 擔擔麵 配 烤排骨一塊 -$72擔擔麵湯底好香,麵掛曬汁有咬口,排骨好大塊好霖,醬香味十足👍🏻📍 上海小聚 (北角)北角馬寶道3號君譽峰地下15號舖#hkfood#hongkongfoodie#hongkongfood#hkfoodie#foodiehk#foodstagram#instagood#foodlife#hkig#hkeat#香港美食#cloverlandhk四葉草#上海小聚#北角美食#餃子#上海排骨麵
ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ
❀ 煎韭菜鮮肉餃子 -$62
餃子見到員工即場包緊,非常新鮮👍🏻
❀ 雲吞抄手套餐 -$60
套餐包括芝麻小湯圓同木耳
❀ 擔擔麵 配 烤排骨一塊 -$72
📍 上海小聚 (北角)
北角馬寶道3號君譽峰地下15號舖