2022-06-18
自从疫情出现后,好多生活模式都受到改变💫而家越来越多云端厨房☁️出现,手机落单后去类似顺丰柜自取,标榜无接触自取餐点够晒卫生✅.近排天气热辣辣,想食啲清新嘅菜式🥵咁啱用OpenRice外卖睇吓有咩食,见到「Pickabowl」七彩缤纷嘅便当 🍱,卖相几吸引就试一试😝呢间正正就系云端厨房模式,手机落单后过去自取唔使等,方便快捷😌.🍴D.I.Y自选💰$86拣咗「烟熏油辣味三文鱼🍣」+「西班牙蒜油八爪鱼🐙」,配上「红菜头组合」、「黄姜椰菜花&半糙半米」(底层)额外再加牛油果($12)、温泉蛋($10)七彩缤纷嘅卖相已经令人垂涎三尺🤤大大粒又带烟熏味嘅三文鱼辣辣地好惹味😚八爪鱼够哂多蒜🧄且弹牙爽口👍🏻红菜头再上菠萝、芒果,炎炎夏日下食落非常清新🤪牛油果估唔到只系加十几蚊比左成半个😳 🥑生熟程度啱啱好😙将温泉蛋拌上牛油果,将本身已经好creamy牛油果滑上加滑,更伴随阵阵蛋黄香😍牛油果控一定会爱上🫶🏻.食完成个便当,整个感觉非常清新轻盈,健康又饱肚😌减肥人士绝对啱食☺️炎炎夏日之选👍🏻
🍴D.I.Y自选
💰$86
额外再加牛油果($12)、温泉蛋($10)
七彩缤纷嘅卖相已经令人垂涎三尺🤤