印象中既太子真系唔觉有西餐厅可以食,可能太耐无去,无特别留意到有咩好野食。今次有朋友提起所以谂住黎试下呢间慢煮工业。我地叫左芝士烟肉薯条拼蕃薯条、威灵顿牛柳同埋温泉蛋卡邦尼意粉。芝士烟肉薯条拼蕃薯条,个卖相睇落好吸引,食落去既味道都算好食,但系略嫌唔够热,黎到既时候好似已经系暖,变左个味道可能减弱左。而芝士果到如果可以做到系漏漏地会更好,因为D芝士已经痴埋左一中间一堆,变左旁边无芝士的薯条好难点到D薯条黎食。威灵顿牛柳,呢个系我一生第一次食既威灵顿牛柳,平时睇相就睇得多,觉得好吸引。食落去软软地口感唔错,如果我自己一个食一定食唔到咁多,但如果有得再食,我会选择锯扒会开心D。个牛柳系好食,但系就唔岩我口味,可能我对锯扒情有独钟。温泉蛋卡邦尼意粉,呢个每次食西餐我都会叫既野食,因为我食卡邦尼意粉都唔会厌。呢个意粉都做到CREAMY,不过感觉上意粉唔够入味,同埋都系唔够热,捞埋只蛋黎食就好好多!整体来讲,野食系有水准的,值得去食,仲有好多唔同既选择,留返下次先试!
芝士烟肉薯条拼蕃薯条、威灵顿牛柳同埋温泉蛋卡邦尼意粉。

芝士烟肉薯条拼蕃薯条

威灵顿牛柳