🕯️店名* #但马屋🕯️🔮地址*屯门屯门乡事会路83号V city1楼L1-8号舖 🔮分店:葵芳 观塘地区搜寻🔍🗾#pickyme_屯门食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_日式#pickyme_火锅✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✨汤底✨🪄千夜锅第一次试呢个汤底 出奇地好好味 带有少少咸味 我觉得比美肌锅更加出色🤗如果想试下味道特别d既汤底 值得推介🪄美肌锅呢一个汤底就比较淡味 适合唔重口味既人士食用 之前食过两三次 质素都无咩变到 都有保持到😊✨套餐✨🪄日本产特选黑毛和牛及北海道梦之大地豚放题套餐肉质油花好靓 入口即溶 好淋身 肉味好够 不过唔知点解开始点第二碟果阵 d肉质好似变差左甘 但都未去到好难食既 只可以话第一碟太大期望🤣但马屋既豚肉系超级值得一试 肉质有弹性 嫩滑 比起一般放题食到既肉真系出色好多😋🎈味道评分*😋😋😋😋🎈环境质素*🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰🎈服务态度*💌💌💌💌💌
🕯️店名* #但马屋🕯️
分店:葵芳 观塘