2021-03-01
趁住礼拜五放学而礼拜六放假🎉就谂住同friend食餐好嘅🤩我哋见到大角咀利奥坊呢间日式居酒屋🏮有日式和风美食放题😍感觉几吸引💕就嚟试吓~依家一位只需要$178❗️可以加$90任饮日式酒放题,可以饮到唔同款式嘅日式清酒🍶感觉唔错👍🏻餐厅有日式火锅🍲主食,关东煮🍢小食同埋日式串烧选择~可以试唔同款式嘅嘢食,系回本之选😆先付任食芥末章鱼几好味😋少少辣嘅感觉🙈不过接受到~萤光鱿鱼冲渍系刺身鱿鱼🦑几新鲜😚调味几好👍🏻日式煮食美人锅佢嘅汤底几清甜😋有唔同嘅蔬菜🥬有娃娃菜,金菇,冬菇等等~仲有豚肉片添😆招牌关东煮我哋都好钟意食佢嘅韩式鱼糕串🥰大大条几弹牙😆而且仲包住年糕系入边添~烟烟韧韧几好味😋仲有福袋,同样大大件腐皮包住年糕,几有嚼口😝串烧烧明太子鸡肉串几好味😋烧得好香☺️烧鸡软骨串都好正👍🏻鸡软骨烟烟韧韧,几有咬口😆烧胡椒柚子鸡肉串几特别🤗辣辣地,同时间有少少甜嘅柚子味😚层次几丰富😍海鲜拣咗清酒煮蚝,有淡淡嘅酒味,蚝肉几新鲜👍🏻仲有清酒煮带子,大大嚿带子☺️日本清酒我同friend都唔系好饮得酒🙈不过拣咗柚子梅酒🥃几好饮😚好适合啲唔太识饮酒嘅人试🤣佢有好香嘅柚子味☺️酒精浓度比较低,好易入口🤗最特别嘅系
先付任食
日式煮食美人锅
招牌关东煮
串烧
海鲜
日本清酒
我同friend都唔系好饮得酒🙈不过拣咗柚子梅酒🥃几好饮😚好适合啲唔太识饮酒嘅人试🤣佢有好香嘅柚子味☺️酒精浓度比较低,好易入口🤗最特别嘅系餐厅会俾啲日式杯仔我哋拣😝好有日式居酒屋嘅feel🏮
依家只要入座就会送日本特色料理,如果4位入座就会送清酒一支,几抵食👍🏻