2023-09-30
🚩东涌东荟城🚩🍲每次去完旅行都好想食个边炉😅所以落机🛬近近地就去左东涌食个边炉做晚餐🤣🤣🤣🐄澳洲和牛M9吃到饱放题套餐 用餐时间90分钟⏰,任食以下🥩肉类,再加出面有多款🥦火锅配料任食,饮品🍸同雪糕🍨更可以无限添加!上选牛肉美国极黑和牛熊本白豚霜降美国SRF和牛严选美国牛肉霜降美国牛小排澳洲安格斯牛肉澳洲和牛M9+日式涮涮锅每人一锅,7款汤底任君选择,而我同朋友简单地选择左铿鱼汤同人气No.1 既寿喜烧😀😀寿喜烧汤底更有诚意地有埋食法教学,先煲滚再调至中火慢滚,仲有一壸既寿喜烧汁方便添加😋可以一落机就食到新鲜既澳洲和牛M9+ ,觉得非常满足,而霜降美国牛小排同和牛都非常好味,两款肉比较有肉味同嫩口,食完一碟又一碟,食到好饱🤣火锅配料区都唔会令人失望,蔬菜连翡翠苗、皇帝菜都有,其他菇类,瓜类都有齐,乌冬拉面都有🥹🥹真系任你食到够为止😙😙💡餐厅座位仲要非常宽敞,环境舒服,酱料同配料区都非常整洁☺️☺️真系值得黎食😚😚😚📍 锅处 (东涌)🗺️ 东涌达东路20号东荟城名店仓3楼317号舖
🐄澳洲和牛M9吃到饱放题套餐
严选美国牛肉
霜降美国牛小排
澳洲安格斯牛肉
澳洲和牛M9+
📍 锅处 (东涌)
🗺️ 东涌达东路20号东荟城名店仓3楼317号舖