2021-05-13
牛气,见佢叫牛,原来都有豚肉嘅。不过入去攞嘅,唔系打边炉,系为左食其他嘢嘅。蛋 向my favour,好入味,再有唔太辣嘅鱼蛋同萝卜,啱口味。仲有牛牛蕃薯包,记得出面见过真系牛肉包,但今次呢到个系甜包,唔太甜,但个样够甜。其车仲有春卷之类食物,味道普通,但种类真戊唔少。打边炉嘅配料,讲真都唔算多,但D食材新鲜,仲要有D自家制或者日本食材,感觉好高质。好似紫芯萝卜,仲有好似手打的乌冬,好烟韧同弹牙,呢个都好值得试。仲有拉面,完全鲜制D面粉仲痴住个面,不过食唔到咁多了,食左乌冬先,下次再试拉面。蕃茄汤底,唔算浓,但系似新鲜嘅,加豚肉唔觉有蕃茄味,但系如饮啖汤又ok嘅。个鱼蛋鱼好得意,真系好似鱼蛋,但个样搭够。其他配料,一般打边炉都类似,但佢选材整体较高质嘅。最后就系甜品时间,包括奶冻,puff,但最引就系绿茶蒴饼,真系不得了,好味到食左一大碗。总结,抵食,好食,同埋个感觉卫生,高质,一定再黎帮衬。
不过入去攞嘅,唔系打边炉,系为左食其他嘢嘅。
其车仲有春卷之类食物,味道普通,但种类真戊唔少。
先,下次再试拉面。
个鱼蛋鱼好得意,真系好似鱼蛋,但个样搭够。
其他配料,一般打边炉都类似,但佢选材整体较高质嘅。
总结,抵食,好食,同埋个感觉卫生,高质,一定再黎帮衬。