▫️抹茶牛奶雪糕威化杯_$38「抹茶雪糕选用京都宇治上等茶叶金天阁制成,味道甘香而唔苦涩,牛奶雪糕则用咗北海道牛奶。配料除咗有汤圆白玉,雪糕底仲收埋咗十胜红豆,食到尾都唔会厌~」识食:🧡🧡🧡🧡🧡🖤▫️宇治抹茶鲜奶_$38「同样系抹茶系列,但鲜奶嘅味道同口感就冇雪糕平衡得咁好。饮嘅时候觉得抹茶粉同牛奶嘅味道分离,而且相当嚡口,唔太推荐。」识饮:🧡🖤🖤🖤🖤🖤.环境:🧡🧡🧡🧡🖤🖤服务:🧡🧡🖤🖤🖤🖤抵食:🧡🧡🧡🧡🖤🖤//LOG-ON Cafe嘅分店执净太古依间,餐厅装修继承日系简约风格。同隶属日本专业制茶商「骏河园株式会社」嘅茶の环合作,一系列嘅抹茶甜品尚算抵食。部分员工服务态度轻挑,用餐体验唔太舒服。//.🍽 LOG-ON Cafe🚪未有IG账号📍太古太古城道18号太古城中心2楼260-261号舖.
▫️抹茶牛奶雪糕威化杯_$38
识食:🧡🧡🧡🧡🧡🖤