2025-01-11 663 浏览
唔系啩 $3xx任食A5和牛海胆刺身并盘拖罗榴梿,吾实测过点可以相信! 120分钟任你慢慢叹 ! 成百款日料等你无限任食🤗🤗🤗A5和牛刺身轻轻烧过嘅A5和牛,入口即溶,油脂喺口里面扩散,幸福感满泻🥰三文鱼子黑松露鱼生杯估唔到任食都可以咁精致, 装满三文鱼腩、油甘鱼腩同鱼子,鲜甜到晕, 入口层次好丰富😍满屋海胆杯回本推介! 海胆鲜甜又滑溜,配上吞拿鱼蓉,鲜味加倍🤩刺身拼盘有鲔拖罗、希灵鱼、油甘鱼、挪威三文鱼、剑鱼腩、甜虾、北海道带子和阿根廷赤虾个人觉得阿根廷赤虾最鲜甜,又劲大只😍食到停唔到口💖剑鱼腩肉质肥美,油甘鱼鲜甜嫩滑,三文鱼油脂丰富,入口爆油❤️忍唔住encore过咗两转😆满屋佛跳墙足料有鲍鱼花胶,鲍鱼弹牙,花胶满满嘅骨胶原,浓郁嘅鸡汤味,饮落顺滑又玆补海胆手卷海胆嘅质量唔错,而且细细件,唔会畀啲饭食饱你👏竹笙瑶柱蟹肉羹瑶柱份量好够,蟹肉亦都好足👍榴梿榴梿烤咗特别香, 入口非常滑细腻,啖啖肉,去食日料都可以食到榴梿真系劲开心😋有大量串烧,炸物,窝物,真系食一次点会食得完😆仲有清酒白酒梅酒都系任你饮👍压轴嘅梗系甜品, 除咗整个甜品柜任食,仲有Haagen-Daz雪糕任食😍

A5和牛刺身

三文鱼子黑松露鱼生杯

满屋海胆杯
回本推介! 海胆鲜甜又滑溜,配上吞拿鱼蓉,鲜味加倍🤩

满屋佛跳墙

海胆手卷
海胆嘅质量唔错,而且细细件,唔会畀啲饭食饱你👏

竹笙瑶柱蟹肉羹
瑶柱份量好够,蟹肉亦都好足👍

榴梿