餐厅: 稍息
资讯:

Bookmark左好耐既试要cafe 😋十年唔出港岛一次既我终于的起心肝出城啦🤣好彩无中伏 而且间cafe不论系打卡同食物都不错▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️京葱牛柳寿喜烧汁忌廉盖饭 $158首先要将寿喜汁同蛋黄汁捞埋啲饭味道好好 寿喜烧汁真系无得输牛柳所好好食 好嫩口唔会咬唔开🥰▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️松叶蟹膏甲罗烧饭 $148蛋黄加埋蟹膏捞入啲饭度食 每一啖饭都充满蟹膏嘅味道🦀钟意食浓味嘅朋友一定要叫❤️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️冷柚子醋蒟蒻面 $88呢个有少少可惜 🥲同预期好有出入柚子醋嘅味道唔够 所以成个味道都超级淡如果佢啲柚子醋再落多啲 成件事就会好开胃▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️唐扬炸鸡 $78送到嚟嘅时候热辣辣,好脆口就算摆到最尾先食 炸鸡都仲系外脆内软😋▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️稍息昭和布丁配雪糕 $58卖相好不错 好配合昭和风主题布丁都好好食 值得嗌黎打卡🍮▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️草莓芝士奶盖蕨饼麻薯牛角窝夫 (全份$88/半份$58)呢个Waffle我哋嗌咗半份试吓份量超级少(1个人食都嫌少)我哋见到嘅时候都O咗嘴虽然味道系唔错但系性价比太低 唔建议叫🙂‍↔️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️开心果鲜奶$60味道唔
Bookmark左好耐既试要cafe 😋

柚子醋嘅味道唔够 所以成个味道都超级淡
如果佢啲柚子醋再落多啲 成件事就会好开胃

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
唐扬炸鸡 $78
送到嚟嘅时候热辣辣,好脆口
就算摆到最尾先食 炸鸡都仲系外脆内软😋

稍息昭和布丁配雪糕 $58
卖相好不错 好配合昭和风主题
布丁都好好食 值得嗌黎打卡🍮

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
草莓芝士奶盖蕨饼麻薯牛角窝夫 (全份$88/半份$58)
呢个Waffle我哋嗌咗半份试吓
份量超级少(1个人食都嫌少)我哋见到嘅时候都O咗嘴