2023-07-03 325 浏览
虽然今日落住大雨,但黎到西贡出奇地小人,紧系要HEA下! 黎到餐厅门口见到有狗仔同其他主人一齐食野,睇到都觉得好开心~ 睇下我地叫左咩野食喇: 🥰蜜汁鸡扒炒蛋多士🤤呢个我大大大大推! 蜜汁鸡扒大份得黎仲要真系好香蜜汁味,鸡肉劲juicy,鸡皮亦几香脆可口,蜜汁亦唔会死甜!!  配埋个Apple Juice真系好丰富好好味 ❤蘑菇蟹肉炒蛋多士😋想食light d既朋友就可以试下呢个,淡淡鲜甜既蟹肉加埋香滑既炒蛋,食起上黎一D都唔heavy,岩哂细食既朋友!!  另外,呢叫埋杯Orange Juice,一百分呀!2份早餐既沙律必讲,虽然都系用一般既沙律菜,但个酱汁系店主佢地自己用几只唔同口味既酱汁沟出黎,食起上黎系酸酸甜甜,大爱!!! 我地再各自加钱叫 牛油果 (一份) + 烟三文鱼 (一份) + 蘑菇 (一份) 真系好好好满足😈😈餐厅主要用上白色 / 木系既装修,所以成个感觉都好舒服,真系好休闲。而且佢地系pet friendly!!!! 所以随时黎到都会见到唔同狗仔嫁!
2023-07-02
早餐