𠮶日喺美丽华行完街就入嚟食饭😛呢到行日式木系风格 仲有榻榻米位 我哋想坐入啲就拣咗榻榻米 🎋不过坐得比较入 电话讯号会收得比较弱 可以自己衡量吓~👨🏻‍🍳🤳🏻炸广岛蚝 柠檬酱 $88炸蚝个炸皮大块香脆 蚝粒味道鲜浓有汁 💦佢地个柠檬汁好fresh 好好味 🍋如果可以大只啲就更好噜👨🏻‍🍳🤳🏻月见鸡肉棒串 $88呢个系炸咗皮嘅串 鸡肉混咗鸡软骨 可以点生鸡蛋食 口感外脆内有鸡肉香味👨🏻‍🍳🤳🏻蟹肉蟹膏甲罗烧炖饭 $178 ❤️拣咗好耐要寿喜烧好定呢个蟹盖饭好 见两份都好多人推荐 😛最后拣咗呢个 几推荐!! 可以喺个蟹壳上面捞下啲蟹肉蟹膏再配个饭食 蟹肉蟹膏唔会好咸又好香👍🏻个奶油炖饭应该系用鸡汤煮 creamy 好食唔滞加埋蟹肉蟹膏嘅咸中和返啱啱好😚👨🏻‍🍳🤳🏻血橙果粒茶 (热) $46 ❤️‍🔥好饮 !! 水果热茶无涩味开盖会见到粒粒果肉 入口香甜微酸 几开胃又可以解腻👍🏻👨🏻‍🍳🤳🏻烤苹果.蜂蜜蛋糕.甜蕃薯雪糕 $88个烤苹果切开入边系全红🍎 个样好特别感觉好似系炖雪梨啲朋友🤣 口感同味道都好新奇~蜂蜜蛋糕同甜番薯雪糕好好食🤍甜番薯雪糕下面仲会有啲Apple crumble咁嘅苹果粒😍😋

𠮶日喺美丽华行完街就入嚟食饭😛

不过坐得比较入 电话讯号会收得比较弱 可以自己衡量吓~

👨🏻‍🍳🤳🏻炸广岛蚝 柠檬酱 $88
月见鸡肉棒串

👨🏻‍🍳🤳🏻月见鸡肉棒串 $88

👨🏻‍🍳🤳🏻蟹肉蟹膏甲罗烧炖饭 $178 ❤️
拣咗好耐要寿喜烧好定呢个蟹盖饭好 见两份都好多人推荐 😛
最后拣咗呢个 几推荐!!
蟹肉蟹膏甲罗烧炖饭

开盖会见到粒粒果肉
入口香甜微酸 几开胃又可以解腻👍🏻

👨🏻‍🍳🤳🏻烤苹果.蜂蜜蛋糕.甜蕃薯雪糕 $88
个烤苹果切开入边系全红🍎 个样好特别
感觉好似系炖雪梨啲朋友🤣 口感同味道都好新奇~
蜂蜜蛋糕同甜番薯雪糕好好食🤍甜番薯雪糕下面仲会有啲Apple crumble咁嘅苹果粒😍😋同个雪糕好夹 所以我哋好钟意🤍🔥

餐厅对住嘅商场空旷位置间唔中就会有市集或者打卡摆设 📸
所以行完直接入去食都可以😚