豪,今次去咗Out of Office这家位于土瓜湾嘅咖啡店食饭,真系一个超正嘅选择啊!话唔埋蕃茄芝士香料北非蛋真系喺咖啡店都食得到咁浓郁嘅滋味,每一啖都好似喺舌尖上爆炸咁,搞到我个味蕾都high晒🤤。再嚟嘅系荷兰锅烤松饼,系我食过最松软嘅松饼,冇得输!每一口咬落去都系透著温暖嘅甜味,仲有啲啲脆口,真系得意到弹起!甜品方面,炸雪糕表面嘅天妇罗炸得香脆🍦,入面嘅雪糕又冰又滑,real嘅冷热交融!饮品就试咗杯Latte☕️,啱啱好嘅奶和咖啡比例,令到呢杯冇话得!整体嚟讲,嚟呢度食,心情都放松咗好多。店舖环境搭配得宜,加上天才女店主嘅巧手料理,真心推介比大家!要食好西,唔使去到边个山顶上,土瓜湾都有得驶!食物好食,环境正,系一间值得投资时间嘅好地方!下次想同班friend chill下,我知道边度book位喇!👍🏻