2018-10-08 632 浏览
萨莉亚可以话系我嘅童年回忆基本上由穷L学生时期就开始食佢冇计啦,当年做学生嘅时候冇乜钱,但系又想同啲朋友放学食下野其实𠮶阵好彩有萨利亚,如果唔系唯有餐餐都食同佢价钱差唔多嘅麦记,今日我哋成班人肯肯定定会变晒肥仔平时呢间萨莉亚通常都喺食饭时间好多人等位今日我就醒呢,瞓醒就去食,避开lunch Time所以成间餐厅大部份都系空嘅,真系第一次喺萨莉亚听到啲员工话你随便坐啦朝早起身唔算太好肚饿,两个人嗌左四样嘢食包括有我最钟意嘅辣味鸡翼,多利亚粗管粉,菠菜三文鱼意粉,同为咗健康叫咗个菜全部食物都新鲜热辣上枱,而且可以keep到一贯水准,萨利啊真系唔话得喇!多利亚同辣味鸡翼永远都系我飞佛,鸡翼小小辣又入味,好惹味,两个人一人食两只啱啱好多利亚细细碟虽然份量唔多,但胜在新鲜焗出嚟,芝士同白汁嘅份量啱啱好,所以我次次都一定会叫一个多莉亚下次想食萨利亚嘅时候都系早啲嚟啦,咁就唔使排队啦!😛😛😛
萨莉亚可以话系我嘅童年回忆
基本上由穷L学生时期就开始食佢
冇计啦,当年做学生嘅时候冇乜钱,但系又想同啲朋友放学食下野

平时呢间萨莉亚通常都喺食饭时间好多人等位
今日我就醒呢,瞓醒就去食,避开lunch Time
朝早起身唔算太好肚饿,两个人嗌左四样嘢食
下次想食萨利亚嘅时候都系早啲嚟啦,咁就唔使排队啦!😛😛😛
  • 多利亚粗管粉
  • 辣味鸡翼