2019-03-30
最近一直忙于工作,难得放假,就带埋妈咪偷得浮生半日闲。为左唔好同人迫加上7点半前离座有85折,我地就book左5点半。事实证明呢个系明智选择黎ge,因为餐厅比左张四人枱我地两个人坐,就算上左劲多野食,都仲系好松动,加上我地黎个阵餐厅未坐满,所以落单一阵就即刻有野食,亦比起黄金时段获得更多侍应ge照顾。一坐低就系咁画我钟意食ge野,呢度野食选择都好多野饮方面,居然有韩国之前好hit ge 桃味汽酒,我梗系要试下啦!饮落唔算好重酒味,加上桃ge香甜,我觉得好饮过jolly shandly,加上酒精浓度得3%,唔会咁易饮醉野食方面,我就好推荐豉椒炒蚬,蚬肉大粒又无沙,加上豉椒快炒,好惹味😋放题重头戏ge刺身亦好新鲜,你睇我呢个虾怪成碟虾头就知我食甜虾食到停唔到啦食刺身食到个人冻冻地,最岩就系食返碗海鲜粥暖下胃gar la!一煲粥两个人分岩岩好一人碗多d海鲜粥真材实料,有半只蟹同一只虾,加上粥底又棉又滑,分少少quota去食佢都值得啊!成餐饭入面我encore得最多次ge就系超级榴梿炸弹叫得超级真系童叟无欺gar!你睇下入面几多榴梿馅!另外一个必食推介就系Q版心太软 虽然佢细细粒,但系入面居然
一坐低就系咁画我钟意食ge野,呢度野食选择都好多
成餐饭入面我encore得最多次ge就系超级榴梿炸弹
叫得超级真系童叟无欺gar!你睇下入面几多榴梿馅!
另外一个必食推介就系Q版心太软 虽然佢细细粒,但系入面居然仲可以保持流心,朱古力味特浓又唔甜,岩晒钟意食甜品又怕肥ge我啊!
最后黎多条榴梿雪条,完全为呢餐放题画上一个完美ge句号!