2022-06-13 34 浏览
😍今日Lunch Time 想近近地,食啲嘢就番去公司午睡一下。TROIS CAFE 又近又健康就去咗,顺便买杯醒神咖啡,支持埋下午嘅工作。 😍Order咗个香煎挪威三文鱼配黑椒炒杂菌,OL成日坐,有汁嘅Lunch太heavy,咁就叫咗个三文鱼,因为香煎就冇汁嘅,比较健康,冇咁容易肥,三文鱼能够带来饱腹感,多吃优质蛋白质嘅食物,还能够促进新陈代谢。😍系排队嘅时间,见到Breakfast Combo,+$30可以有Coffee。今日Lunch个Coffee好香浓,可以找次早餐黎买!!因为呢到好似开8点,岩哂我番工嘅时候,5洗突登早起身黎买,一个地方又买到早餐又买到靓咖啡,真系好正。😍一定要介绍比同事食!

😍一定要介绍比同事食!