2024-02-18 46 浏览
就嚟农历新年,加上呢两日开始又冻番,同屋企人去旺角办完年货,就去一于去牛大人度烚下烚下暖暖身先😋120分钟吃到饱🍲🥢澳洲极上和牛 $328(正价时段、所有套餐星期五,六、日、假期及前夕+$10)同屋企人商量完决定选择澳洲极上和牛🐮套餐,呢个套餐最啱钟意食牛嘅朋友,牛唔同部位款式比较多,而且只有呢个套餐先有每位赠送澳洲M9和牛牛九2粒牛丸🐂🐂🐂上腹牛五花安格斯特选牛板腱安格斯牛小排手切封门柳安格斯一口牛肉粒决洲和牛15牛有卷美国PRIME极级肩里肌除此之外,台湾火锅仲有点少得台湾直送美食,澎湖花枝浆🦑、台湾鲷鱼片🐟、士林猪血糕、木士林盐酥鸡🐔、台式蛋饺🥚🥟等除咗手机落单食物外,嫌未够喉仲可以喺自助食品区再挑选食物同饮品🥬🌽🧃🥤用餐尾段店员仲会俾张甜品纸俾你选择每人一甜品,有Movenpick🍦、Häagen-dazs 🍨同限定甜品,而我哋就拣咗台中仙草冻,仙草冻好足料,有仙草、椰果🥥、红豆🫘、花生🥜、珍珠

🐂🐂🐂
上腹牛五花