. #御满屋日本料理 (旺角)开始系榴连当造季节!自己买一个榴连都$200-$300,比我发现到呢间放题有得免费升级任食榴连,仲要最优惠嘅plan $258一样有得食😍太惊喜啦!❣️经典三重新鲜刺身江洋盛宴 $258🥢榴梿有分两款,一系无烧烤,二系烧烤。我自己就钟意食原汁原味,常温或者冻食榴梿,听闻烧热咗嘅榴梿系比较甜😋呢个留返俾大家试啦!整体叫咗咁多转榴连绝对无中伏,旧旧都熟度刚好,不太干不太湿,而且系甘甜嘅😍劲好食劲回本!🥢依间餐厅放题主打寿司,日式刺身,串烧,铁板,烧物,仲有天妇罗等。其中必食嘅有羊鞍,烧菠萝,薄烧牛肉卷,炸天妇罗,咖喱芝士玉子等等😍全部食物都算中上质素,上枱系热辣辣嘅,而且执枱好快,绝对追得上我哋食嘢嘅速度😆🥢门口位置有好大空间放置甜品,冷盘,小吃,最重要有我最钟意饮嘅梅酒,清酒等。餐厅呢个套餐性价比最高,两小时任食之余,仲有好多甜品同埋饮品,喺香港地食咁样嘅放题,餐厅真系好抵得谂。——————————————- 📍 御满屋日本料理 (旺角)🏠 旺角弥敦道655号胡社生行1楼#hkfoodstep#hkfoodstep旺角#hkfoodstep 日本菜#hkfoo

. #御满屋日本料理 (旺角)

❣️经典三重新鲜刺身江洋盛宴 $258

🥢榴梿有分两款,一系无烧烤,二系烧烤。

——————————————-
📍 御满屋日本料理 (旺角)
🏠 旺角弥敦道655号胡社生行1楼

#hkfoodstep