2023-11-05
位于旺角城市中心12楼既@reflect_hk 系一间主打墨西哥fusion菜既餐厅,有室内和室外位置😉餐厅设计型格有多个打卡位,Bartable logo、门口嘅镜面设计和户外大壁画📸🔸BBQ Chicken Pizza $128一食就爱上了呢个烧烤鸡肉手工披萨🍕,因为个饼底一啲都唔厚,好似好好脆饼咁脆卜卜,两个人食晒成个都唔会话饱到食唔到其他嘢🤤 用烤嘅方法煮焗鸡肉,一啲都唔干,仲好juicy~🔸Calamari Bolognese $188 墨鱼肉酱宽条面将墨鱼肉打碎捞埋肉酱一齐,所以系睇唔到墨鱼肉,不过都食到墨鱼肉嘅弹口😬 呢个配搭好好~🔸fajitas (Beet) $238墨西哥烤肉有蔬菜🥬、鸡肉🐔和牛肉,呢三款选择三个系唔同价钱的我就拣咗牛肉,配料系有洋葱🧅、甜椒🫑炒埋一齐,店员都好细心会提我地小心个锅热♨️拎起热玉米饼🌮搽D牛油果酱、莎莎酱同酸忌廉,再放埋牛肉同配料,口感丰富,而且又唔会好复杂咁🔸Berry Slush $78🔸Jardin Secreto $78叫咗两杯嘢饮都好打卡able
🔸BBQ Chicken Pizza $128
🔸Calamari Bolognese $188