哩间系小编私藏爱店🥰食过好多次觉得佢地既野食又好食又平价,𝙲𝙿值好高👍🏻我地黎次系食晚餐所以𝚖𝚎𝚗𝚞会贵小,午餐既主食大同小异不过大概每个餐平多$𝟸𝟶左右🙈最平$𝟼𝟶已经食到个意粉配埋饮品同餐汤/沙律🥗🥰夜晚客人可能有𝚍多建议大家打电话𝚋𝚘𝚘𝚔定位先😎🍲野菌黑松露忌廉义大利烩饭$𝟾𝟸每次必喊🥰米饭粒粒分明之余有咬口,湿润程度啱啱好✨黑松露味都好香,啖啖都有草菇食😋好推荐👍🏻🍝菠菜忌廉鸡肉意粉$𝟾𝟾哩个反而同我平时系度食既有小小吾同😂平时哩款系用菠菜意粉哩次吾知点解用普通意粉,虽然都好食不过我觉得平时既菠菜意粉好食好多😗相对上浓味𝚍~🧇焦糖香蕉窝夫配碎瑞士朱古力雪糕$𝟼𝟾吾错既窝夫👍🏻即叫即整上到黎外脆内软~朱古力雪糕好浓郁🥰配埋焦糖香蕉简直系一个完美既饭后甜品🫶🏻🥛𝙾𝚛𝚎𝚘朱古力(跟餐补差额$𝟷𝟾)好邪恶既甜品🥹💖其实就系好似奶昔咁,甜度适中几好饮都几大杯✨☕️摩卡(跟餐补差额$𝟷𝟸)普通吾会话好甜既𝚖𝚘𝚌𝚑𝚊😚都唔错,咖啡味都浓✨

🍲野菌黑松露忌廉义大利烩饭$𝟾𝟸

🍝菠菜忌廉鸡肉意粉$𝟾𝟾

🧇焦糖香蕉窝夫配碎瑞士朱古力雪糕$𝟼𝟾

🥛𝙾𝚛𝚎𝚘朱古力(跟餐补差额$𝟷𝟾)

☕️摩卡(跟餐补差额$𝟷𝟸)
普通吾会话好甜既𝚖𝚘𝚌𝚑𝚊😚都唔错,咖啡味都浓✨