Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-18 1153 浏览
Happy Holiday约咗附近返工嘅屋企人一齐享用午餐😍拣咗间方便又出名嘅韩国餐厅食个丰富嘅午餐😋用OpenRice订位仲有折!🍽️ 白切五花腩想食清淡少少,但系又有少少韩国特色,所以拣咗呢个白切五花腩,上枱嘅时候,已经够晒丰富又有清新嘅菜篮,同埋火炉烧住一碟排到靓一靓嘅五花腩肉,一边睇住个火热辣辣咁烧住啲五花腩,肥瘦适中,夹埋啲新鲜菜一齐食🥰真系不得了~好好食!👍🏻唔想太肥腻亦可以唔食肥肉☺️🍽️ 火灸牛小Sun妈就超级推荐呢个火炙牛😋嚟到嘅时候有店员拎住火枪系我地面前烧左一阵,一片片牛肉肥瘦适中,入口即溶好开心😁有视觉同味觉享受🥰🍽️ 八爪鱼煎饼呢个八爪鱼煎饼🫓脆卜卜😝系久违嘅韩国街头味道🤪好想去韩国!🍽️ 蜜味乳酪粉炸鸡当然食韩国野一定要试吓佢哋嘅韩国炸鸡啦😆🍗呢个乳酪粉炸鸡味道酸酸甜甜,啲炸鸡又外脆内有肉汁,配埋香脆炸甜薯🤤仲要冇骨好食!🍽️ 蜜瓜雪花冰由细食到大嘅蜜瓜雪冰啲粒粒密瓜🍈仲有支传统嘅韩国雪条,食得好开心😋清凉爽口,呢个真系我哋最爱嘅甜品之一🍧🍽️ 巨峰乳酸梳打 & 益力多米酒嘢饮方面我就推介呢个巨峰乳酸梳打,仲有粒粒嘅乳酸波波,饮落好有咬口又滋味无穷,益力多米酒酸酸甜甜好开

🍽️ 白切五花腩

🍽️ 火灸牛

🍽️ 八爪鱼煎饼
呢个八爪鱼煎饼🫓脆卜卜😝系久违嘅韩国街头味道
🤪好想去韩国!
🍽️ 蜜味乳酪粉炸鸡

🍽️ 蜜瓜雪花冰

🍽️ 巨峰乳酸梳打 & 益力多米酒
嘢饮方面我就推介呢个巨峰乳酸梳打,仲有粒粒嘅乳酸波波,饮落好有咬口又滋味无穷,益力多米酒酸酸甜甜好开胃有解腻,绝配🤤
  • 八爪鱼煎饼
  • 白切五花腩