晚市开始啦❤️梗系食番餐好架啦👍经过旺角钵兰街依度有个新嘅商场,霓虹光管闪下闪下吸引左我地行过去一上电梯,😋哗❤️新嘅餐厅泥架,好靓好大间呀❤️装修仲好华丽添呀💯💯一坐低睇吓餐牌,就觉得有d奇怪🤔有台式又有西式嘅餐厅😍可以食到两种唔同地方嘅美食‘’正‘’’呀👍👍我地今日决定选择西式🎊好creamy超浓好味嘅磨菇汤铁板黑椒汉堡扒太阳蛋芝士伴饭配芝士洋葱汁,热辣辣嘅铁板上边有汉堡扒而汉堡扒上面仲有只太阳蛋,woo一切落去见到蛋黄流晒出嚟好冶瘉呀!个饭上面有好多好多芝士再配埋黎𠮶芝士洋葱汁,哗!倒d汁落去d饭同个扒到一齐食,有种好特别嘅味道,每一啖都好丰富嘅味道,甜甜地嘅味道有芝士味仲有少少洋葱嘅果种感觉真系难以形容啊👍系超级好味啰❤️汉堡扒仲唔讲得少😍😍😍厨师用牛肉整出来嘅汉堡扒全部都系新鲜嘅牛肉,入口好有牛肉味仲好丰富嘅口感而且啖啖都系肉"正”呀北京烤鸭pizza,哗我最钟意食薄脆嘅pizza架😍而且佢薄得泥又唔似食空气咁,好有口感架👍一大啖咬入口鸭肉连埋pizza京葱青椒😋哗😍好香嘅薰烟味肯定d鸭肉系用薰烟嘅做法,令到pizza好惹味之除仲散发住薰烟嘅香味系口里面回味😋😋我地好快就ko哂啦🤣😂

好creamy超浓好味嘅磨菇汤

烧大啡菇,好大只唔干仲好juicy好入味👍👍
烧鸡皮同烧鸡软都烧到香香脆脆惹味呀🤩

饮品
oreo星冰乐,哗!好靓但甜咗d🤣
雪山朱古力💯呢个味道啱啱好👍

女士们最期待嘅甜品时间😁😁
香脆窝夫配云呢拿雪糕,哗🤩窝夫真系脆卜卜好香架,配埋雪糕同cream及水果一齐食yummy💯

最窝心嘅地方系餐厅内每个坐位都有充电位同wifi供客人使用架😉而且呢到仲可以同朋友仔啤一啤添💯👍💯👍

「GOGO为食坊」
旺角砵兰180+商场

• 香脆窝夫配云呢拿雪糕