2024-11-19
月炉.端烧 (旺角)旺角日式居酒屋体验二人前(新) $468.0四色刺身餐马友一夜干 挪威三文鱼寿司五味 $88鹅肝多士 $68一进去就感觉好似置身于日本居酒屋一样,环境非常有日式风格,木质的装潢加上柔和的灯光,让人觉得好舒适。最特别嘅系,厨师系你面前煮,令整个用餐过程更加生动有趣。我哋选咗二人前(新)嘅套餐,价钱$468,首先上嚟嘅系「四色刺身餐」。刺身新鲜到不得了,每一片都切得厚实,口感滑嫩,搭配上酱油和山葵,简直好味到不得了!马友一夜干咸香可口,非常适合作为开胃菜,搭配一杯清酒,味道更加出色,令人食得停唔落口。然后仲有「挪威三文鱼寿司五味」,三文鱼新鲜得嚟,味道丰富,五种不同的配料让每一口都有新惊喜,真系好值得一试。我哋仲试咗「鹅肝多士」,外脆内滑,鹅肝嘅香味浓郁,搭配多士食落去非常满足,口感层次分明。😋静静鸡指数 🐥🐥🐥🐣🥚🔂再偷食指数 ✅✅✅✅☑️💲减荷包指数 💸💵💵💵💵——————————————————店舖资料📍 旺角白布街2-24号艺兴大厦地下9号舖#eatstealthily #静静鸡食 #香港美食 #美食 #food #hkfoodie #foodiehk #inst
月炉.端烧 (旺角)
旺角日式居酒屋体验
💲减荷包指数 💸💵💵💵💵
——————————————————
店舖资料
📍 旺角白布街2-24号艺兴大厦地下9号舖
#eatstealthily #静静鸡食 #香港美食 #美食 #food #hkfoodie #foodiehk #instafoodie #hongkong #topcitybiteshk #hkfood #hkig #foodporn #discoverhongkong #foodlover #hkrestaurant #asianfood #hkig #旺角好去处 #hkfoodie