2023-05-11 102 浏览
好少烤鱼店嘅装修主题系咁少女心🤪呢间的确有惊喜😆:🍴香浓蕃茄烤鱼🍅🐟 $348推荐🌟因为同行朋友唔系好食得辣所以就叫左呢个蕃茄烤鱼🤣蕃茄味非常浓郁!酸酸甜甜越食越开胃🤤我地就拣左江团鱼,鱼肉炸过都仲keep到嫩滑👍🏻🍴羊卷肉🐑 $108份量十足,半肉卷切成薄片,涮几下已经可以食得😃耐嚼多汁🥰我发现同个蕃茄汤都几夹因为可以突出羊肉既鲜味!大家如果试蕃茄烤鱼既话都可以叫呢个羊肉试下😏🍴莲藕 $42平时食烤鱼配菜都会加莴笋,今次朋友介绍莲藕都好好味,原来都好夹🤩口感爽脆,食落无咁腻~整体来讲,食物质素okay😗价钱合理,环境坐得舒舒服服唔会好嘈😌岩哂中意打卡既大家😎而且佢既选择都算多,除咗烤鱼仲有火锅、串烧、小食😜同一班朋友来gathering就最好不过啦😛📍Error19 梦幻烤鱼场 旺角弥敦道726号19楼
好少烤鱼店嘅装修主题系咁少女心🤪呢间的确有惊喜😆:

🍴香浓蕃茄烤鱼🍅🐟 $348