2023-02-12 13 浏览
好耐冇食串烧啦!梗系要去旺角食返依一间串烧小店啦😍串烧选择劲多又平. 就嗌咗一堆:🍢串烧全单小辣加椒盐清爽五花腩片芦笋串韩式照烧鱿鱼须酸酸甜甜烧菠萝健身最爱鸡肉串脆皮鸡中翼(两只)好味牛肋肉依间嘅串烧质素真系好高,最令我印象深刻嘅系佢啲芦笋非常之新鲜而且好爽口😍加埋外面块五花腩片包埋一齐 配搭得好好🥰而其他肉类😃包括鸡肉、牛肋肉、鸡中翼肉质都好嫩滑😛唔会好鞋,唔会烧到好干😎加埋啲辣粉同埋椒盐🤓好惹味🤪而且鸡中翼啲肉质系特别嫩滑☺️入边仲有好多肉汁🥳好中意🤩🍜深烧花甲粉 (娃娃菜+贡丸+翠肉瓜)依个花甲粉好大碗,汤底有花甲嘅鲜甜味,加埋浓郁嘅蒜蓉味,大份夹抵食! 配料又足😆而且花甲亦都有好多只!😊亦都好大只同埋完全唔无沙😜另外,我哋叫咗粉丝作为面底,啲粉丝索晒啲鲜甜嘅汤汁,真系好吸引呀😛🍻雀巢柠檬茶,忌廉
好耐冇食串烧啦!梗系要去旺角食返依一间串烧小店啦😍

串烧选择劲多又平. 就嗌咗一堆:
🍢串烧全单小辣加椒盐
清爽五花腩片芦笋串
韩式照烧鱿鱼须
酸酸甜甜烧菠萝
健身最爱鸡肉串
脆皮鸡中翼(两只)
好味牛肋肉

🍜深烧花甲粉 (娃娃菜+贡丸+翠肉瓜)

🍻雀巢柠檬茶,忌廉