2023-07-06
一入到餐厅,因为有阳光直接照入,有好温暖舒服嘅感觉,我哋简咗窗边位坐,更感悠闲relax,心旷神怡,系假日去放松食野Chill下嘅好去处!🌟 墨西哥香烤鸡翼(微辣)(6只)$85一碟6只,两人份量岩岩好☺️ 鸡翼烤得好香,外皮香脆,鸡肉嫩滑可口,味道有点点甜味外,更带点微辣,好惹味!鸡翼上面仲放咗酸椰菜,有埋沙律酱,酸酸地,更开胃!🌟 NOT CLASSIC BELT $115呢款Belt好足料!面层嘅面包外围围住左芝士脆片,芝士食落好脆口,唔会有好腻嘅感觉,面包就好松软。中间有煎香左嘅烟肉同流心蛋,配埋餐厅特调酱汁,整体口感好丰富,好滋味!配菜仲有埋生菜、蕃茄及墨西哥脆片,相当丰富!🌟 MOBIN香烤香蕉花生酱甜脆饼 $108一嚟到已经好吸睛,卖相好靓😋!最上层有云呢拿雪糕,雪糕侧边有好多旧香蕉,面头洒咗啲粟米片碎,再有朱古力+花生酱!而最底层有甜脆饼,系用墨西哥粟米薄饼加焦糖烤出黎,烤得好金黄香脆!切开甜脆饼后,里头仲有粒粒多士。整体嚟讲,口感好多层次,好丰富,个人最钟意系用香蕉+雪糕+多士粒+甜脆饼一齐放入口,超好味,超满足!最紧要系唔会太甜,食到好腻,好食!顺带一提,有朋友生
🌟 墨西哥香烤鸡翼(微辣)(6只)$85
🌟 NOT CLASSIC BELT $115
🌟 MOBIN香烤香蕉花生酱甜脆饼 $108
顺带一提,有朋友生日嘅话,餐厅更会送上生日牌仔☺️好贴心!
🌟 琴蕾-青瓜青柠气泡水 $60
青瓜味浓,好Fresh嘅感觉,好饮,可以解腻。
🌟 蜜树茶(无咖啡因)$55/Pot
有蜜糖香味,但唔甜,感觉好特别,食饱饮啖好舒畅,饮完一壶,忍唔住叫侍应再帮手加热水加多壶饮,好养生嘅感觉🤣!