行过旺角,肚仔开始嗒嗒作嘢,就谂住去𠮶间Mos Cafe坐坐。开心发现,呢度嘅汉堡🍔真系有几下子!招牌Mos Burger,面包腍得嚟又新鲜,唔似啲铺头有只直颈啲既街铺。番茄切块大件,食落去够晒多汁,简直系弹牙得嚟喱身又开胃!虽然茄汁同蒜头略为重口啲,但我唔介意,我钟意呢啲味!噉讲番个薯条,正所谓是福不重至,祸不单行。食落硬笠笠好似啲盘叮嘅冰啤酒杯,有少少失望,希望下次佢哋可以改善吓。吉列虾汉堡都攞出嚟说话,真系得㖞!汉堡热气腾腾,炸虾够哂弹性,咬落去弹牙酥脆🦐,即刻觉得世界都靓啲。真系要赞吓佢𠮶南瓜薯饼,香甜松软,玩味十足,食落幸福感爆灯,Next level嘅薯饼新境界啊!整体嚟讲,Mos Cafe喺味道上真系做得唔错,店员又够晒醒神,啱晒同班Friend串下,食个快乐餐,日日都想嚟!👍🏻