📍旺角日式天妇罗丼 — 炎天丼🍤🍱🇯🇵𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🍤🥢野菜天妇罗 配 信州荞麦面(冻)$82🐂🍚特上佐贺牛丼 $98✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽呢间位于旺角嘅天妇罗专门店位置唔算显眼,晚市亦唔算多人,唔使排队,但系食完估唔到有惊喜!🤩👍🏼今次叫咗一个天妇罗荞麦面set同埋一个特上牛丼~😋😋冻荞麦面好清新,配埋面汁几好食,仲可以落啲wasabi调味🤤🥢而野菜天妇罗就包括有菜心苗、茄汁、莲藕、南瓜、菇等材料~都好丰富!🥰🍤每一件天妇罗都好大件,而且炸到金黄色,好高质!🥳而牛丼份量就好大!😍🐂一黎到已经香气扑鼻😙再加埋表面𠮶只炸流心蛋,真系好出色😋🧡捞埋啲汁一齐食个饭真系好入味~🍚整体觉得呢间餐厅唔错,员工服务态度都好好😙👍🏼一坐低已经摆低两碗面豉汤,柠檬水任斟,晚市仲要唔使加一🫣🫣不过听讲午市好似仲抵食!大家可以选择lunch time过黎试下!😆卖相:🌟🌟🌟💫味道:🌟🌟🌟🌟性价比:🌟🌟🌟💫推荐度:🌟🌟🌟🌟📍 炎天丼🔖地址:旺角通菜街23号地舖(旺角站E2出口)🕑星期一至日 11:30-22:30
📍旺角日式天妇罗丼 — 炎天丼🍤🍱🇯🇵

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

🍤🥢野菜天妇罗 配 信州荞麦面(冻)$82

🐂🍚特上佐贺牛丼 $98

卖相:🌟🌟🌟💫
味道:🌟🌟🌟🌟
性价比:🌟🌟🌟💫
推荐度:🌟🌟🌟🌟

📍 炎天丼
🔖地址:旺角通菜街23号地舖
(旺角站E2出口)
🕑星期一至日 11:30-22:30