2022-10-28
平时都间唔中会食下墨西哥菜,,一直都想揾一间高质素D既✨ 朋友介绍话呢间真心唔错,即兴约埋去朝圣🤩一去到果然冇失望!环境超级舒服,好有文青feel👍🏻成个气氛系好清静,好适合放松心情,或者俾朋友谈心既好地方,一坐低真系会唔愿走😂😂好少系旺角见到呢种咁有特色既餐厅,就咁睇环境我谂我都一定会有下一次👍🏻大推!!!之后就开始点餐,今次我同朋友嗌佐粟米肉松馅饼半份($88),入面粟米、肉松、芝士,食落味道夹得黎又唔觉腻🤤配埋个酱料酸酸地好开胃!另外我地再叫左个南乳版德国猪手紫酸菜芝士馅饼半份($88)😂佢系切碎佐既猪手,啱晒我呢啲唔钟意食骨既人👍🏻加埋芝士,真系无敌!仲有MOBIN UFO($115),外型真系成个UFO咁好得意,当然唔止个样,食落都真系好啱我口味!有煎蛋系上面好加分👍🏻👍🏻两个人好够食!值得一提的是,食完店员会行过来问下你觉得啲菜式o唔ok,好唔好食呀?咁样,同埋会推荐下佢地既菜式,感觉好warm!!仲要坐几耐都得,完全唔催人走, 真系好满意!期待下次再去试埋其他菜式🥰🥰
粟米肉松馅饼
MOBIN UFO