2016-12-27 84 浏览
近期星球大战嘅热潮好犀利,除咗睇甄子丹之外,竟然比我喺旺角发现咗一间同星球大战有小小关系嘅餐厅,就系Lab66!一入到去就见到好大个figure!呢间餐厅系一间西式cafe,晚餐主打唔同嘅combo set比客人。而我就拣咗a+c+d嘅combo。小弟我呢个食肉兽,就一定拣鸡翼,a类呢个水牛单骨鸡翼,除咗食嘅时候非常方便,佢个汁做得好好!因为本人钟意比较稠嘅酱汁,因为食嘅时候d汁可以挂上食物上面,原汁原味;呢道鸡翼个汁酸酸甜甜,好开胃,鸡肉又算嫩,再配埋青瓜条一齐食,唔会好腻。C类我就对Lab66推介铁窝饭好有兴趣,我就叫咗个V2.0,烧鳗鱼铁窝饭!鳗鱼烧到够香够脆,下面d饭仲有饭焦,呢个饭坚正!D类就系饮品,我就叫咗个青柠可口可乐,青柠味同可乐好夹!呢间星球大战餐厅好特别,大家快d去试下啦!
一入到去就见到好大个figure!

D类就系饮品,我就叫咗个青柠可口可乐,青柠味同可乐好夹!
呢间星球大战餐厅好特别,大家快d去试下啦!