👍🏻 基地龙虾炒饭🦞大推!果然系招牌之一 龙虾大大只 上面仲要铺上蟹籽💖一上枱已经好吸睛 炸过嘅龙虾完全能够锁住鲜味及肉汁 肉质又嫩又甜 而且仲要龙虾膏 好好味😋炒饭发挥出色 冇谂过酒吧都可以炒到粒粒分明 好正!👍🏻 青咖喱蓝青口长通粉入口一刻 味蕾已经被青咖喱浓郁味道清洗 超级惹味🥰有少少辣 但奶香味又将佢中和返🥛青口新鲜 肉质饱满 仲有五只 好抵食✅👍🏻 生虾刺身 生虾新鲜 爽口 鲜甜味满满 上面铺上辣椒🌶️及蒜片 再搭配酸酸甜甜嘅酱汁 泰式风味一涌而上🙌🏻上枱时仲有喷烟效果 打卡时候到喇👍🏻 芒果斑兰糯米饭🥭糯米饭暖笠笠 黏黏嘅感觉刚刚好 椰香味浓 绿色嘅系斑兰味道 好香甜!搭配芒果粒同烘干嘅椰子碎🥥及椰汁 想encore添😋👍🏻 SWEET BABY甜甜酸酸既cocktail最得我心🙌🏻桃加玫瑰味 再加柠檬🍋及苹果汁 果香扑鼻👍🏻 BASE CORE冧酒味道颇重 荔枝同玫瑰散发清香🌹饮落舒服注意事项⚠️- 餐厅布置好用心 屏幕嘅场景会转换 我哋当日除咗星球 仲有飘雪 好有惊喜🎉- 好适合情侣小酌 撑枱脚👩‍❤️‍👨
👍🏻 基地龙虾炒饭🦞

👍🏻 青咖喱蓝青口长通粉