2019-07-04 661 浏览
同朋友做完运动 佢想食肥野 咁就食咖哩啦见到出面个Set 都几抵就谂住试下啦 佢又写到米芝莲推介咁但个个人就话星期六只得a la carte 无套餐但都一场黎到 无理由唔食姐 系咪 就入左去觉得佢唔系好想招呼我地 同之前既食评既人都一样感觉佢对外国人同同乡真系亲切好多呀对我地就爱理不理咁叫左chicken tikka masala 咖哩鸡 正常 但鸡比较少同埋好似无其他配菜咖哩杂菜 好失望 因为只系雪藏既杂豆唔明点解香港既印度餐厅 系做咖哩杂菜做得咁求其叫左两种nan plain nan and cheese nannan 系热既 即整既 好食!但另外个个cheese nan 真系唔得食唔到cheese 味 得个油字见唔见到佢影出黎都反哂光⋯ 个表面好油我地都忍唔住要问佢 究竟依个系唔系cheese nan ,佢话佢加左mozzarella cheese... Sorry 真系连a hint of cheese 都食唔到唔需要嗌芝士 可以嗌普通nan就足够!同埋埋单都唔平 明白既 但其实星期六都无咩人帮衬⋯ 点解唔可以做好少少 个服务同食物质素呢?
同朋友做完运动 佢想食肥野 咁就食咖哩啦

对我地就爱理不理咁

同埋好似无其他配菜

咖哩杂菜 好失望 因为只系雪藏既杂豆
唔明点解香港既印度餐厅 系做咖哩杂菜做得咁求其

nan 系热既 即整既 好食!

但另外个个cheese nan 真系唔得
食唔到cheese 味 得个油字
见唔见到佢影出黎都反哂光⋯
个表面好油

唔需要嗌芝士 可以嗌普通nan就足够!

同埋埋单都唔平 明白既
但其实星期六都无咩人帮衬⋯
点解唔可以做好少少 个服务同食物质素呢?