2023-12-29 17 浏览
🤓 今日同朋友去咗九龙城食饭,环境好有feel,好啱影相同朋友chill下,又唔算贵㖞!😌👍🏻✨ 鳕鱼扒佐红灯笼椒酱鳕鱼🐟扒煎得金黄酥脆,搭配紧红灯笼椒🫑酱,带嚟咗一种鲜味嘅风味,口感互相衬托🥹🫶🏻✨ 蟹肉扁意粉扁意粉🍝配上鲜味嘅蟹肉🦀,呈现咗丰富嘅口感同埋浓郁嘅海鲜风味,配合番茄酱同香料,令到整道菜嘅味道更加鲜美😋✨ 柚子煎茶结合咗柚子嘅酸甜同茶🫖嘅香气,带嚟咗一种独特嘅口感同埋风味,令到茶嘅口感更加丰富,唔单止解渴,仲可以带嚟一种清新嘅感觉🥰✨ 抹茶拿铁结合咗抹茶🍵嘅香气同牛奶🥛嘅柔滑口感,形成咗一种浓郁嘅绿茶风味,同时牛奶嘅甜味平衡咗抹茶嘅苦涩,令整个饮品更加顺滑❤️✨cake of the day 芝士蛋糕芝士蛋糕🍰嘅质地绵密,口感浓郁,不错👍🏻

✨ 鳕鱼扒佐红灯笼椒酱

✨ 蟹肉扁意粉

✨ 柚子煎茶

✨ 抹茶拿铁

✨cake of the day 芝士蛋糕
芝士蛋糕🍰嘅质地绵密,口感浓郁,不错👍🏻