2024-03-16 41 浏览
九龙城昭和风 cafe 钟意日系嘅朋友仔一定要去打卡~ 同朋友点左唔同嘅嘢食~• 主食分别叫左 2款❤️Sous Vide Miso Chicken Roll With Charred Endive🧡Shibui Crab Linquine两款嘢食都好啱打卡,自己呢就比较钟意食意粉,记住影完相快啲食,因为上面嘅popo呢就会浸咗落啲意粉度蟹肉份量好多,鲜味十足😝而甜品方面就叫咗今川烧同是日蛋糕😭😭去之前我睇咗好多食评我都好想食布甸,点知今日系冇嘅😢😢伤心💔点左红豆味今川烧,其实即系红豆嘅车轮饼中间既红豆蓉,甜而不腻, 上面仲有云呢拿雪糕,上面冻冻地,下便热热地,感觉好特别,是日蛋糕系芝士蛋糕~ •另外都几推介你哋叫佢嘅嘢饮,我哋就叫咗青 い空,就即系蓝色𠮶一杯好summer 嘅外表上面有个柚子雪葩的柚子味, 而另外一杯就而另外一杯就系菠洱梳打,入面有南高梅,入口有普洱茶香同陈皮香,好特别
九龙城昭和风 cafe 钟意日系嘅朋友仔一定要去打卡~
同朋友点左唔同嘅嘢食~

主食分别叫左 2款
🧡Shibui Crab Linquine